Agjensi Turistike Corfu Saranda ferry Saranda Information Traget Traget Sarande - Korfuz 

Corfu to Saranda ferry 2017

Corfu to Saranda ferry 2017 Corfu to Saranda ferry 2017  . Going to Corfu from Saranda is very simple. Corfu to Saranda ferry. There are ferries leaving everyday, usually a couple of times a day, except during the low season when there is only on per day. A one way ticket during the summer will cost you 23.80 euro and during the winter 19 euro, which can be purchased in Saranda at 2 offices on either side of the port entrance. The fast ferry takes roughly 30-45 minutes, while the slower car…

Read More
Aktualitet Lajme Njoftime Saranda Information Slide Show 

Adria Bookers, oferta më e re për promovimin e hoteleve të Sarandës

Kompania ADRIA BOOKERS, kompania e pare qe operon ne tregun mbareshqiptar, por  jo vetem me promovimin e hoteleve në Shqiperi, Mal te Zi dhe Kroaci, ka filluar rregjistrimin e hoteleve dhe i reklamimin e tyre për pushuesit në gjithë hapësirat mbarëshqiptare. Përmes kompanisë ADRIA BOOKERS operatorëve turistik të Sarandës ju ofrohet  të sigurojnë pushues ne 12 muajt e vitit. Gjithashtu, kompania ADRIA BOOKERS siguron per pushuesit nga hapesirat mbareshqiptare prezantimin e hoteleve dhe vilave në vendet ku ata dëshirojnë të kalojnë pushimet, duke filluar nga bregdeti deri në pushimet malore,…

Read More
Kulturë Lajme Opinion Saranda Information Slide Show 

Disa sekrete të Shqipërisë së Jugut, shkoni përpara se t`i zbulojnë të tjerët

Valery Collins, menaxhere e saitit më të madh për turizmin në Britaninë e Madhe, vizitoi Sarandën gjatë muajit të fundit dhe mbresat e saj nga kjo vizitë i ka publikuar në një reportazh të publikuar në experiencedtraveller.co.uk  Kalaja e Lëkursit  U ulën mbi kryeqytetin turistik shqiptar të Sarandës, në Kalanë e Lëkursit. Ajo është ndërtuar në fillim të shekullit të gjashtëmbëdhjetë nga Sulltan Sulejmani, kur Shqipëria ishte pjesë e Perandorisë Osmane. Kalaja u ndërtua për të mbrojtur bregdetin e Sarandës nga dyndjet nga deti. Rruga e asfaltuar të çon deri…

Read More
Arkeologjike Destinacione Historiku Kulturë Saranda Saranda Information Slide Show Verore 

Qyteti i Sarandes

Qyteti i Sarandes shtrihet në pjesën jugperëndimore të vendit. Ndodhet 285 km larg nga kryeqyteti i vendit, Tirana, 124 km nga Vlora dhe 61 km nga Gjirokastra. 1. Një përshkrim i shkurtër Nuk ndodh shpesh që të gjesh në të njëjtin vend site arkeologjike shumë të lashta, të rrethuara nga një det shumë i bukur, ku banojnë njerëz mikpritës në një klimë të jashtëzakonshme. Kjo është Saranda, që shtrihet buzë Detit Jon, ku Virgjili rrëfen për zbarkimin e Eneas; një vend magjepsës plot histori dhe legjenda. Falë klimës së saj…

Read More
Saranda Information 

Zyra e Avokatit të Popullit, Sarandë

Zyra e Avokatit të Popullit, Sarandë Zyra Rajonale e Avokatit të Popullit në Sarandë funksionon qe nga viti.2013 dhe në vazhdim. Zyra Rajonale është e hapur cdo ditë, E HËNË –E PREMTE                                                                                                   ORA 09:00 – 15:00 Adresa: Godina e Bashkisë,Sarandë, kati…

Read More