Carrefour Market – Sarandë

Carrefour Market – Sarandë
Carrefour është në dispozicionin tuaj duke ju ofruar një gamë të gjerë produktesh  Italiane, Greke, Shqiptare, Franceze, Turke Industriale.
Kemi një eksperienc 5 vjecare në treg dhe shumëllojshmëri produktesh me cmime te arsyeshme.
Në Carrefour tregtohen shumë artikuj të ndryshëm që plotesojnë më së miri të gjitha nevojat e cdo familjeje.
Carrefour tregon shumë kujdes për cilësinë dhe sigurinë e cdo produkti sepse nevoja dhe siguria e klientëve vijnë para cdo gjëje.
Filozofia jonë me klientët është: “Kënaqësia e të blerit më lirë” duke ofruar çdo ditë çmimet më të lira.
Jeni të mirëpritur!
Na gjeni në adresën: Rruga Idriz Alidhima,Sarandë
Tel: 069 737 4079carrefour saranda 1 carrefour saranda