Candle Light

Candle Light
13581964_307363439651487_3669552252609152729_o Jepni ngjyre ëndrrës tuaj ! Dhe kjo mund të realizohet vetëm me ne, pasi ne mund tju ofrojmë atë që ju keni ëndërruar në varësi të mundësive tuaja ekonomike. Dasëm e thjeshtë dhe romantike Holivudiane, me lule me te ralla cdo gjë e bardhë si në ëndra. Ju zgjidhni dhe ne ndërmarrin me përgjegjësi gjithë organizimin e dasmës tuaj që nga ftesat, konfeta, lulet dhe deri ne detaje. Cdo gjë e kryer nga stafi i specializuar. Qëllimi jonë është tu ofrojmë kompanive dhe individëve një shërbim unik në dizenjimin e eventeve dhe menaxhimin e tyre duke kombinuar shërbim me kualitet të lartë dhe përkujdesje të veçantë për detajet.
Candle light decor dasma-pagezime
Cel: +355693077053
+306986074571
Adresa: Rruga Skënderbeu, Lagjia nr 1
Facebook: Candle Light 13517529_307368306317667_8600816165935927826_o13521981_307368619650969_3836646073053419616_n 13533196_307368509650980_5222498604894989834_n