BULLA`S Corner

13662402_10202151134256721_1261689198_oBULLA`S Corner Jeni me shpejtësi dhe nuk keni kohë për të drekuar apo darkuar në formën e duhur?
Fast Food Bulla`s Corner me një eksperiencë disa vjeçare ju mirëpret duke ju ofruar shërbim të shpejtë dhe cilësorë.
Stafi i përkushtuar është në shërbimin tuaj duke ju ofruar ushqimet e përgatitura me kujdes.
Adresa: Rruga Flamuri
Cel: 085226590
Facebook: BULLA`S Corner 13633485_10202151128776584_2093058773_oBULLA`S Corner BULLA`S Corner 5