Beshiku Dent – Dentist ne Ksamil, Sarande

Beshiku Dent – Dentist ne Ksamil, Sarande
Ne kliniken Beshiku Dent ofrohen te gjitha sherbimet dentare:
– Terapi
– Ortodonci
– Ortopedi
– Kirurgji
– Implante
– Zbardhim dhembesh
Vizita dhe konsulta FALAS
Për një buzëqeshje plot jetë
Adresa: Rruga “Hasan Tahsini” , Ksamil
Dr.Hajri Beshiku
Kontakt: 0696740871
Facebook: Beshiku Dent
Instagram @beshikudent