Beer House

Beer House
BEER HOUSE, shtepia e birres ku do te gjeni lloje te ndryshme birrerash kryesisht gjermane, te mbyllura dhe kriko. Tashme me nje eksperience 4 vjecare ne treg duke ju ofruar birrerat me te mira.  Nje birre e mire shijon me nje ushqim te  mire dhe per kete kemi menduar ne. Per te shijuar sa me shume birren tuaj ne ju ofrojme nje menu te pasur me: mish tigani, mish zgare, salca & djath, pasta, supa, freskuese dhe vere.
Ju mirëpresim!!!
Adresa: Rruga Butrinti Sarandë
Tel: 068 20 01 790
Facebook: Beer House Sarandë