Beauty Hair – Salon Ema

Beauty Hair – Salon Emaema Në ambientet e sallonit tonë klientët mund të përfitojnë trajtime të flokëve,thonjve, lëkurës dhe të trupit kundrejt çmimeve të arsyeshme. Në shërbimet tona ne paraqesim mundësitë më të mira në artin e parukierisë, trukut, trajtimeve të fytyrës,të duarve dhe këmbëve, masazhit, depilimit, manikyrit, pedikyrit etj.
Ne ecim përpara duke patur parasysh se përgatitja profesionale është çelësi që hap dyert e të ardhmes.
Our Salon is located near Hotel Sejko called Beauty hair Ema we make manikyr, pedikyr, hair style,and a lot of beauty things with low prices
Adresa : Rruga Butrinti Lagja nr 1 Prane Hotel Sejkos.
Facebook : Beauty Hair – Salon Ema
Tel : 0695205706ema13383603_1143563108998637_809283075_o.png 13401293_1143563068998641_1470039747_n 13413937_1143563095665305_102506454_n