Bar Restorant Piceri Tulipani

Bar Restorant Piceri Tulipanitulipani
Gatimet e Restorant Tulipanit janë kryesisht të fokusuara drejt gatimeve të kuzhinës italiane. Gjithashtu dhe piceria me furrë druri nuk mugon asnjëherë nga restoranti.
Të gjitha gatimet e restorantit janë të përgatitura nga një staf i kualifikuar dhe i trajnuar për të plotësuar çdo shije tuajën . Një e veçantë e kuzhinës së ”Restorant Tulipanit” janë dhe gatimet e veçanta që zotëron.
Jeni gjthmonë të mirëpritur për të provuar kuzhinën e restorantit në çdo ditë të javës !
Adresa :Bulevardi Jonianët
Facebook : Bar Restorant Piceri Tulipani 
Tel : 069877035613383516_1143417715679843_1918183768_o 13389150_1143417722346509_1511615552_o.png 13389231_1277569802270541_1921975757_o 13401337_1143417705679844_1937093509_n 13405709_1277569815603873_1072857648_o 13410591_1277569808937207_470074463_o