Bar Restorant Onhezmi

Bar Restorant Onhezmi 2 Bar Restorant Onhezmi restorant i rrethuar me hapësira të gjera dhe të gjelbëruara , me një ambient të rehatshëm dhe relaksues për të gjithë klientët e vetë .I pozicionuar buze detit ju fton ta vizitoni .onhezmi
Kuzhina e restorantit është e bazuar në prodhimet e detit dhe gatime ditore të ndryshme si mëngjese,ëmbelsira. Kuzhina zotëron unicitetin dhe shijen e përshtatur me ambientin komod.
Adresa : Rruga Mitat Hoxha , Godina nr 45
Facebook : Onhezmi Lounge Cafe
Tel : 085222469Bar Restorant Onhezmi 4 Bar Restorant Onhezmi 5 Bar Restorant Onhezmi 6 Bar Restorant OnhezmiBar Restorant Onhezmi 1