Bar Restorant Krahu i Shqiponjës

Bar Restorant Krahu i Shqiponjëskrahu 1 Bar Restorant “Krahu i Shqiponjës” vendi ku do të gjeni një menu tradicionale të jugut dhe një shërbim të përsosur.
Restoranti ju ofron një shumëllojshmëri gatimesh, mish të pjekur në zgarë(brinjë,bërxolla,qofte,pule) prodhime deti dhe shumë specialitete të tjera .
Restoranti gjithashtu ofron pije : alkolike,freskuese,verëra të ndryshme.
Bar Restorant “Krahu i Shqiponjës” ju ofron mundësine të organizoni dreka dhe darka familjare, biznesi ose private.
Bëni një zgjedhje perfekte për një drekë ose darkë jashtë me miqtë tuaj, familjen, kolegët ose partnerët tuaj të biznesit.
Facebook : Bar Restorant “Krahu i Shqiponjes”
Adresa : Rruga Jonianët
Tel: 085222807/ 0694422794krahu 2 krahu 3