Bar Restorant Heaven

Bar Restorant Heavenheaven Bar Restorant Heaven ju mirëpret edhe këtë sezon të kaloni pushime të paharueshme në anë të detit.
Tek ne do të gjeni një ambjent familjar, lojra uji, jetski dhe parkim të bollshëm.
Me një shërbim profesional dhe me menu të larmishme pjatash si:
Prodhime deti
Karpaco
Krudo
Pjesërisht mish
Në Heaven ju do të zbuloni vlerat e vërteta të një gatimi të pasur.
Mos hezitoni të vizitoni HEAVEN!
Adresa: Shpellat Lukovë
Tel: 069 56 26 062
heaven 2 heaven 1heaven 3