Bar Restorant Erdano

Bar Restorant Erdano13436163_193547924376314_1934354342_n Restoranti ynë ofron një kuzhinë të theksuar italiane dhe tradicionale shqiptare. Çdo pjatë është e studiuar në detaj dhe kurohet me delikatesë derisa të mbërrijë në tavolinën tuaj. Shijet dhe aromat Mesdhetare do t’ju magjepsin dhe vera e përzgjedhur me kujdes do të jetë qershia mbi tortën e eksperiencës tuaj në restorantin tonë.
Jeni të mirëpritur!
Adresa: Rruga Butrinti Km 1
Tel: 069 37 77 326 13444162_193547921042981_31084802_n 13444003_193547927709647_315642298_n 13436064_193547917709648_1711526503_n 13435960_193547931042980_1521049765_n