Bar Restorant Delfini

Bar Restorant Delfini 13351165_1142457495775865_1622069489_oNdodhet shumë pranë detit, duke ju ofruar një panoramë të bukur nga Saranda. Tek restorant Delfini do të gjeni një menu të pasur të kuzhinës ballkanike, prodhime zgare, gjellëra të ndryshme, prodhime deti, birra, verë (të kuqe dhe të bardhë), akullore dhe pije freskuese të ndryshme etj…
“Ju na zgjidhni , ne ju ofrojmë cilësi , shpejtësi dhe korrektësi”
Adresa: Lagjia nr 1, Bulevardi Jonianët. Cel: 067 55 23 01013414547_1142457485775866_1234642841_n 13390983_1142457479109200_1213833184_n13382129_1142457475775867_738871033_n