Bar Restorant ‘Abiori’

Bar Restorant ‘Abiori’13487300_198850377179402_1857332093_n Restorant ‘Abiori’ ofron një kuzhinë speciale tradicionale dhe mesdhetare për të gjithë ata që pëlqejnë artin e vërtetë të shijes. Stafi ynë si mjeshtra të vërtetë të shijes, ofron sugjerimet më të mira për të shijuar një drekë ose një darkë të mrekullueshme në shoqërinë e verërave speciale.
Të vendosur shumë pranë jush në cdo rast që kërkohet cilësia Bar Restorant ‘Abiori’ është vendi juaj i relaksit dhe i shijes. Një staf i përkushtuar për t’ju shërbyer çdo moment të ditës.
‘Ne ofrojmë pjatat më speciale për këdo që kërkon më të mirën’…
Back from the beach, you would definitely enjoy to relax at the table and taste a good wine and great food. The imagination of our chefs will never bore you with always different and delicious dishes. The attention in choice of genuine and local ingredients will relax you. The availability of our friendly staff will pamper you.
“We offer the most special dishes for anyone who wants the best ‘…
Adresa: 4 Ishujt Ksamil
Tel: 069304209513522595_198850363846070_10170289_n 13522617_198850373846069_559106605_n 13522675_198850370512736_323730256_n