Bar-Restorant ‘3 Gjiret’

Bar-Restorant ‘3 Gjiret’ 
13517858_198748023856304_2097398698_o Bar -Restorant ‘3 Gjiret’ i vendosur në një pozitë shumë të përshtatshme natyrore, me pamje të mrekullueshme nga deti ofron për ju një menu të pasur dhe të gjerë nga përbërësit më të shijshëm . Kombinimi i përkryer i pjatave me prodhime deti dhe tradicionale vijnë për ju me një shërbim të kulturuar. Plazhi privat i Bar-Restorant ‘3 Gjiret’ është i veçantë kur perëndon dielli dhe koloriti i ngjyrave fillon lojën e bukur duke formuar pikturën e përbashkët të rërës, detit dhe qiellit.
Bar Restorant ‘3 Gjiret’ është vendi ku ushqimet me bazë deti ofrohen në shijen e tyre më origjinale dhe të freskët!
Adresa: Rruga 4 Ishujt, Ksamil
Tel: 069 63 85 15613499906_198748033856303_632838349_o