Bar Pit Stop

Bar Pit Stoppit 1 Gjithmonë në dispozicionin tuaj!
Doni të shijoni një pije pranë detit ? ! Zgjidhni Bar Kafe Pit Stop. Tingujt e muzikës të kombinuar me pamjen mahnitëse nga deti krijojnë një atmosferë mbresëlënse. Bari ju ofron ambjente relaksuese gjithashtu një shërbim korrekt dhe cilësor. Bar Pit Stop ofron për ju kokteile, freskuese, pije alkolike etj.
Ju fton të bëni një STOP në ambjentet e tij.
Adresa: Rruga Flamuri,Lagjia nr.1
Facebook : Bar Pit-Stop
Cel: +355 69 29 69 128pit 2 pit 3 pit 4 pit 5 pit 6