Bar Kafe Magic Blue

Bar Kafe Magic Blue13407495_1144530522235229_1842969465_n Magic Blue ofron luks dhe thjeshtësi. Nën emrin e Magjise ju hap dyert në një ambient mikpritës dhe ju ofron mundësinë që kafenë ta shijoni me pajmen panoramike të detit.
Magic Blue është një bar unik, i ndritshëm dhe me hapësirë, i cili shërben lëngje frutash të freskëta, koktejle, kafe, akullore,ëmbëlsira, pije freskuese dhe alkolike.
Adresa : Rruga Mitat Hoxha , Lagjja Nr 4
Tel : 069238818213436163_1144530525568562_1048866880_n 13414464_1144530518901896_1597824218_n 13434066_1144530532235228_684900565_n 13435869_1144530528901895_763997024_n