Bar Cocktail & Dreams

Bar Cocktail & Dreams 13487491_195710924160014_1481749195_n Bar Cocktail & Dreams Aleksander me një dekorim minimal, ku as edhe një detaj nuk ekzagjerohet, me ngjyra që të qetësojnë dhe të përcjellin energji pozitive, me një atmosferë në tërësi që të bën të ndihesh i dashur dhe i veçantë, me një sfond muzikor që të udhëton në çdo skaj të botës, ju fton të bëheni pjesë e tij. Bar cocktail & Dreams Aleksandër ofron cocktails të ndryshëm, cilësi origjinale të alkoolit dhe çmime befasuese.
Je i mirëpritur, ti dhe miqtë e tu…
Ju garantojmë që do të ktheheni sërish… sërish… sërish…
Adresa: Rruga Butrinti Km 2
Tel: 069 73 91 187 13480120_195710770826696_600763978_n13472385_195710780826695_648164170_n 13480354_195710784160028_147857391_n