Artikuj për fëmijë Mirela

Artikuj për fëmijë Mirelamirela 2 Veshje për fëmijë të firmave më të njohura i gjeni pranë dyqanit tonë.
Cdo prind dëshiron që fëmija i tij të jetë i veshur bukur dhe me rroba të një cilësie të mirë dhe të rehatshme.
Ju ofrojmë mundësi të ndryshme për një veshje të bukur për fëmijën tuaj dhe me çmime konkuruese.
Materiale cilësore dhe ngjyra që i përshtaten çdo stine.
“Ejani dhe vizitoni dyqanin tonë, aty ku cilësia dhe moda bëhen një”.
Adresa: Rruga Skënderbeu, Godina 61
Tel: 0696706020
Facebook: Artikuj për fëmijë Mirela
13473893_10202057651519711_161952895_n 13487408_10202057651439709_874857113_n 13479903_10202057651599713_1681369111_n13487598_10202057651559712_497454329_n