Angjeludhi Hotel

Angjeludhi Hotel
13508956_306667316387766_1164412660139868952_nVetëm 100m larg detit, Angjeludhi Hotel ofron bar, kuzhinë tradicionale dhe të huaj si dhe një staf miqësor. Bujaria dhe mikëpritja e shqiptarëve e bëjnë hotelin shumë komod jo vetëm për vendasit por edhe për të huajt. Dhomat janë të rehatshme, me tv, ajër të kondicionuar, internet dhe shumë shërbime të tjera.
Adresa: Rruga Ali Pashë Tepelena, KSAMIL
Tel: +355692837546

13507263_306667386387759_5184559329888712606_n13575777_306667263054438_5948445575183844595_o 13528295_306667203054444_354460465648772063_o