Abalone Hotel

Abalone Hotel
13536210_1154938364527778_2099916379_n Abalone Hotel Bar Restorant dhe Beach Bar, cilësia, profesionalizmi dhe mikpritja janë karakteristikat që bëjnë të ketë një standard të tillë që të shfrytezohet nga një klientelë e zgjedhur, vëndase dhe e huaj. Investim dhe punë e pandalur e cila na bën qe t’ju ofrojmë shërbimin më të mirë, ambjent i dashur dhe mikpritës, i ndërtuar me kujdes të imët në cdo detaj, duke plotesuar të gjitha normat dhe standardet teknike.
ATJE KU KËNAQSIA DHE ARGETIMI JANË KRYEFJALA E PUSHIMEVE TUAJA… ATJE KU LUKSI DHE RELAKSI JANË NJË… ATJE KU ARGETIMI DHE SHIJA BASHKOHEN PER JU!
Adresa: Rruga e Pemës së Thatë, Ksamil
Tel: 069 205 5241
Facebook: HOTEL Abalone – ksamil  13536071_1154917474529867_1300736712_n 13565554_1154917487863199_1733285125_n13530716_1154938357861112_1397289113_n 13552589_1154938354527779_1819370770_n 13563569_1154938361194445_936150794_n