29-Vjeçarit nga Tepelena i komunikohet një vendim në qelitë e Sarandës

29-Vjeçarit nga Tepelena i komunikohet një vendim në qelitë e Sarandës.
Një 29-vjecari nga Krahësi i Tepelenës i është komunikuar një vendim i rëndë në dhomat e paraburgimit të I.E.V.P. Sarandë.
Gjykata e Rrethit Gjyqësor Gjirokastër ka caktuar masën e sigurisë “Arrest me burg” për veprën penale “Vjedhja”, e cila iu komunikua dhe u ekzekutua në qelitë e Komisariatit të Policisë Sarandë.